Skip links

Sbit Hospitality succesverhaal

We hebben de nr.1 managed service provider in de hospitality branche geholpen met hun internationale groei.

Meer over onze aanpak

Altijd een relatie winnen

We hebben elkaar helaas slechts 1 keer de hand geschud in maart 2020. Vanaf dat moment is het eigenlijk heel snel en volledige digitaal gegaan. Toch bijzonder om te ervaren dat het winnen van vertrouwen op een digitale manier snel kan gaan.

“De kracht van de Trust Mindset methode heb ik zelf mogen ervaren vanwege de persoonlijke benadering. Ze waren eigenlijk binnen voordat ik het doorhad op een natuurlijke manier. Het is 100% practice what you preach bij theNextSales”

Onze aanpak
DIGITAL SALES

Sales & innovatie gaan hand in hand

Zoals vele ondernemers regelmatig word ik regelmatig benaderd door commerciële partijen om mee te denken over commerciële groei. Het is echter lastig om door de bomen het bos te zien. De ‘klik’ is belangrijk voor een goede samenwerking, maar ik merk aan mezelf dat ik innovatieve prikkels nodig heb om de volgende stap te maken.

In 2020 zijn we voorzichtig gestart met een digital selling pilot voor ons sales team en dat was toch echt anders en waardevol tegelijk. Het is dan ook de springplank geweest naar een partnership op het snijvlak van innovatie & sales om onze internationale ambities gestalte te geven.

Workshops

De kunst is je daar bewust van te zijn en het in context te plaatsen van de IT-consulting industrie. En dat is precies wat theNextSales doet en heeft gedaan.

Via workshops en een online salestraining zijn we de trainingen ingegaan en hebben we doorgepakt met een sales playbook om o.a het gewenste gedrag concreet te maken voor het sales team.

Kwalitatieve feedback om scenario's nog sterker te maken.

Tientallen 1-op-1 berichten via audio en video.

Een innovatieve ervaring met de focus op de gebruiker.

En een paar goede bloopers ????

DE FILOSOFIE

De Trust Mindset

theNextSales laat zien dat hun Trust Mindset methode geen trucje is. Het is een filosofie die goed is onderbouwd, maar wel simpel genoeg om er mee te beginnen en vast te houden.

Een stevig fundament voor commerciële groei.

Toepasbare verkooptraining voor iedereen in de organisatie.

Implementeren bij het onboarden van nieuwe collega’s.

Scenario gebaseerd leren

Zo heeft theNextSales tientallen scenario’s in kaart gebracht via rollenspellen die voorkomen in de IT-industrie. Het zijn van die momenten waar je weet: hier kun je vertrouwen winnen of verliezen.

Het is waardevol voor consultants en verkopers om hierover in gesprek te gaan en we zijn van plan om samen nog een aantal hele specifieke scenario’s te maken, omdat dit het trainen zoveel concreter en dus effectiever maakt.

Let’s talk

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag met je vragen!

Mail ons
info@trustmindset.com

Say Hello
Bel ons op +31 85 808 5290

Stuur ons een bericht